Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:18  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Baixen les quotes municipals al pressupost de Vallès Visió

  • Vallès Visió a l'Ajuntament de Montmeló

    Vallès Visió a l'Ajuntament de Montmeló

26/2/2016

El Consorci Teledigital Mollet, que gestiona la televisió del Baix Vallès, ha aprovat un pressupost per al 2016 amb quotes més baixes pels ajuntaments que en formen part, tot i mantenir la qualitat de la producció.

 

El ple del Consorci Teledigital Mollet ha aprovat per unanimitat el pressupost per a aquest any. Els números amb què treballa aquest organisme preveuen una reducció de les aportacions municipals del 2,9%. Aquesta reducció ha estat possible gràcies a la millora dels ingressos procedents d’altres fonts i a un ajustament de la despesa. La rebaixa era necessària en el context econòmic actual, especialment difícil per als ens locals, malgrat que hi haurà continuïtat en la programació.

 

Vallès Visió vol continuar apostant pels continguts de caràcter social arrelats al territori i per donar veu a les persones i entitats del Baix Vallès. Es vol que la programació del canal continuï sent acurada, professional i de qualitat, amb continguts seleccionats amb criteris periodístics i sense quotes en funció de població dels municipis que integren el consorci. Per tant, continuarà apostant per una televisió de tots, sense cap percentatge de representació, centrada en els espais informatius i de debat sobre la realitat més pròxima als ciutadans, inclosos també els debats de caire polític, a fi que els ciutadans puguin conèixer de primera mà el posicionament de les diferents formacions amb representació als municipis en les qüestions que més els afecten.

 

Vallès Visió

 

Suport del ple a la tasca dels treballadors

 

D’altra banda, el president del CTM i alcalde de Mollet Josep Monràs, en nom dels membres dels 6 municipis que l’integren, ha fet arribar a tots els treballadors de Vallès Visió un escrit de suport mostrant el posicionament unànime de rebuig a afirmacions desafortunades que s’han fet públiques en les darreres setmanes respecte a la tasca del canal, alhora que ha elogiat la feina de tots els professionals que hi treballen. Monràs i la resta de membres del consorci els han encoratjat a seguir treballant en aquest projecte de proximitat amb excel·lència i rigor.Data de modificació: 26/02/2016 09:51:36