Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:20  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Promoció Econòmica convoca els joves per informar-los dels nous projectes de formació

  • Promoció Econòmica convoca els joves per informar-los dels nous projectes de formació

    Promoció Econòmica convoca els joves per informar-los dels nous projectes de formació

25/2/2016

El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament va convocar, ahir dimarts 23 de febrer de 2016, a la sala de la Concòrdia, joves del municipi per donar-los a conèixer els nous projectes de formació totalment subvencionats. La convocatòria estava dirigida als joves en edats compreses entre els 16 i 29 anys que no cursen estudis ni treballen, amb l'objectiu d'informar-los sobre un seguit de recursos dirigits a millorar la seva formació i la seva incorporació al món laboral dels quals es poden beneficiar gratuïtament.

 

Entre aquesta formació, destaquen les especialitats d'activitats de magatzem i de tasques administratives que s'organitzen directament des del propi departament i el cicle formatiu de Grau Mitjà en cures auxiliars d'infermeria, organitzat pel centre de formació i atenció a la salut "Vida Kinesiologia" de Montmeló.

 

Convocatòria de la reunió

Convocatòria de la reunió

 

També es va posar en coneixement dels assistents la importància d'estar inscrits en el programa de Garantia Juvenil, una iniciativa europea d'ocupació dirigida a reduir l'atur juvenil. Mitjançant aquest programa, els joves disposen d'accions d'assessorament individualitzades, d'orientació professional, informació laboral i acompanyament en la cerca d'ocupació. Aquest programa els permet accedir a una oferta de cursos que abasten diferents disciplines com els idiomes, la hosteleria i la sanitat i la publicació d'ofertes de feina.Data de modificació: 29/02/2016 13:45:36