Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:39  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Diumenge de lleure a la Quintana

  • Calçotada Popular

    Calçotada Popular

  • Ballada de sardanes a Montmeló

    Ballada de sardanes a Montmeló

25/2/2016

Per aquest proper diumenge, dia 28 de febrer, s'han programat tot un seguit d'activitats lúdiques i comercials, destinades a tot tipus de públic, que tindran com a escenari la plaça de la Quintana. Un any més el Firastocks, una calçotada popular i una ballada de sardanes conflueixen en una jornada festiva que aglutina la majoria de la ciutadania de Montmeló.

 

Com a acomiadament de la temporada d'hivern, els més matiners seran els comerços de la Unió de Botiguers i els comerciants que, a partir de les 10 hores, muntaran les seves paredes al voltant de la carpa de la plaça per oferir els seus productes als millors preus. Els veïns i veïnes de Montmeló, tindran l'oportunitat de passejar per les diferents paradetes, conèixer més de prop l'oferta comercial del municipi i comprar articles de consum a un preu molt més econòmic.

 

A partir de les 11 hores, ja es podran comprar els tiquets i començar a degustar calçots amb la seva respectiva salsa, acompanyats de botifarra i cansalada a la brasa. En aquesta ocasió, la Calçotada Popular que, anualment, organitza la Penya Blaugrana de Montmeló i que, any rere any, reuneix a més de 500 persones, arriba a la seva 16a edició, coincidint amb la celebració del 35è aniversari de l'entitat blaugrana.

 

Aquesta jornada festiva s'amenitzarà, a partir de les 12 hores del migdia, amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla La Flama de Farners. Per segon any consecutiu, la Comissió de l'Aplec de la Sardana de Montmeló, torna a organitzar aquesta ballada com a preludi de l'Aplec de Sardanes que es celebrarà el proper 17 d'abril, a la Torreta, després de l'èxit de l'any passat.

 

En definitiva, tota una jornada maratoniana que posa de manifest la convivència entre entitats socials i la bona salut del teixit associatiu que hi ha a Montmeló.

 

Sardanes, calçots i firastocksData de modificació: 26/02/2016 09:42:02