Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:42  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Jornades de portes obertes i període de preinscripcions a les escoles de Montmeló

  • Portes obertes i preinscripcions a les escoles de Montmeló

    Portes obertes i preinscripcions a les escoles de Montmeló

4/3/2016

Durant el proper mes de març, l'escola bressol i les escoles de primària obriran les seves portes a totes les famílies que hagin d'inscriure els seus fills en algun d'aquests centres educatius el proper curs escolar 2016-2017. D'aquesta forma, les famílies que vulguin podran fer una visita i conèixer de prop les instal·lacions i equipaments i aprofitar per preguntar les seves inquietuds als propis centres.

Pel que fa a la presentació de les preinscripcions als Centres de Primària Pau Casals i Sant Jordi i al Centre de Secundària del nostre municipi, les sol·licituds s'han de presentar al centre escollit en primera opció.

 

En el cas de la llar d'infants la Fireta, la documentació requerida es lliurarà el dia de la jornada de portes obertes o bé es podrà demanar a l'Ajuntament. Posteriorment, les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Ajuntament durant el període obert de presentació.

D'altra banda, volem donar un missatge de tranquil·litat en relació als futurs alumnes de P3, informant que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya s'ha compromès amb l'Ajuntament a mantenir els quatre grups de P3 a les dues escoles públiques del poble si la xifra de preinscripcions així ho justifica.

 

Quan el Departament va fer l’estudi per valorar les places a oferir, el nostre padró, a data, 31 d'agost de 2015, indicava que teníem 75 infants nascuts al 2013. Actualment, en base a les dades d’empadronament del nostre municipi i altres possibles alumnes de P3 a Montmeló, la xifra és de 85 alumnes. A aquesta dada s’està fent un detallat seguiment, reportant l’increment des de finals de 2015 als Serveis Territorials de Vallès Oriental i Maresme (Departament d’Ensenyament), els quals en tot moment han manifestat que, de confirmar-se aquesta informació, durant el procés de preinscripció, es conservarien els quatre grups.

Us animem a participar a les jornades de portes obertes d'enguany!!


JORNADES DE PORTES OBERTES i PREINSCRIPCIONS

Centres de Primària:

  • Escola Pau Casals: Dissabte, 5 de març, de 10:30 a 13:00 hores
  • Escola Sant Jordi: Divendres, 11 de març, de 15:30 a 18:30 hores

Escola bressol:

  • La Fireta: Dilluns, 7 i dimecres 9 de març, de 17:30 a 19:30 hores


PREINSCRIPCIÓ CURS 2016-2017


Del 30 de març al 7 d'abril
: Escola Pau Casals, Escola Sant Jordi i INS Montmeló (segon cicle de d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria)


Del 2 al 13 de maig
: Llar d'infants la Fireta (primer cicle d'educació infantil)Data de modificació: 08/03/2016 06:59:59