Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:01  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Circuit i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental impulsen la gastronomia local

  • El Circuit i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental impulsen la gastronomia local. Showcooking a la Porsada

    El Circuit i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental impulsen la gastronomia local. Showcooking a la Porsada

  • El Circuit i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental impulsen la gastronomia local. Showcooking a la Porsada

    El Circuit i el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental impulsen la gastronomia local. Showcooking a la Porsada

21/2/2016

L'acord de col·laboració es va presentar ahir 20 de febrer de 2016 a la Plaça de la Porxada de Granollers, a la vegada que es feia un showcooking i una degustació culinària.
 

El Circuit de Barcelona-Catalunya i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental van presentar ahir l’acord de col·laboració que uneix ambdues entitats amb l’objectiu de promocionar accions per tal de donar a conèixer la gastronomia local en el marc de curses i esdeveniments que se celebren al traçat català.

 

La presentació d’aquest acord va tenir lloc en un escenari singular com és la Plaça de la Porxada de Granollers, que es va transformar per a l’ocasió en una gran cuina amb David Vázquez, president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental; Josep Mayoral, alcalde de Granollers; i Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, acompanyats de la resta de representants dels restaurants del Gremi als fogons.

“El Circuit no seria el que és ara si no estigués vinculat al territori. El semàfor es posa verd i no hi ha bandera de quadres. Comencem una nova etapa de col·laboració més estreta encara amb un dels motors de la comarca com és la gastronomia”, va destacar Joan Fontserè.

 

David Vázquez va explicar que la primera de les accions que es durà a terme en el marc d’aquest acord serà un showcooking als Formula One Test Days, els entrenaments de pretemporada que se celebraran al Circuit les dues properes setmanes. L’objecte d’aquesta acció és poder arribar a diferents col·lectius, com per exemple els equips, els clients o els mitjans de comunicació, tant a nivell nacional com internacional, per tal de donar-los a conèixer l’àmplia oferta gastronòmica que ofereix la comarca.

 

Josep Mayoral va posar de relleu la importància del Circuit “com a font important a la comarca, que amb els seus esdeveniments genera activitat als hotels i restaurants de l’entorn, llocs de treball... El Circuit és un gran generador d’activitat econòmica”.

 

El Circuit i el Gremi d´Hostaleria del Vallès Oriental impulsen la gastronomia local. Showcooking a la Porsada

 

A l’acte de presentació de l’acord entre el Circuit de Barcelona-Catalunya i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental també van estar presents altres autoritats locals i representants dels restaurants que formen part del Gremi i que col·laboraran amb aquestes accions. Per part de l'Ajuntament de Montmeló van estar presents els regidors Lluis Esteban i Albert Montserrat.Data de modificació: 22/02/2016 09:59:54