Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:00  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Descompte especial a l'entrada del Gran Premi amb les entrades dels Formula One Test Days

  • Formula One Test Days

    Formula One Test Days

20/2/2016

Els espectadors es podran descomptar fins a un màxim de dues entrades de test al comprar una entrada del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016.
 

Tots els aficionats que assisteixin als Formula One Test Days, al Circuit de Barcelona-Catalunya del 22 al 25 de febrer i de l’1 al 4 de març, i que no tinguin entrada del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016, tindran l’oportunitat d’obtenir un important descompte. Es podran reduir fins a un màxim de dues entrades dels Formula One Test Days, el que equival a 30 euros, al comprar l’entrada del Gran Premi, que es disputarà al Circuit del 13 al 15 de maig.

 

Aquesta promoció és aplicable sobre el preu de venda al públic als abonaments de tres dies i a l’entrada de diumenge de totes les modalitats (Adult, Juvenil i Sènior), i no és acumulable a altres descomptes. Es podrà efectuar comprant les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016 a les taquilles del Circuit durant la segona tanda de Formula One Test Days i durant el Gran Premi, així com també a les oficines del Circuit de Barcelona-Catalunya qualsevol dia laborable.

 


8 dies d’entrenaments de pretemporada en exclusiva

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la totalitat dels entrenaments de pretemporada del Mundial de Formula One. Els espectadors que vulguin comprar entrades per a les jornades de test, podran fer-ho anticipadament al web del Circuit o a les Taquilles de la instal·lació els mateixos dies dels entrenaments. L’entrada individual per a cadascun dels dies dels Formula One Test Days té un preu de 15 euros.

 

Els Abonats Socis i els Oficials del Circuit de Barcelona-Catalunya poden entrar gratuïtament, així com també ho poden fer els menors de 12 anys acompanyats d’un adult. També tenen entrada gratuïta a totes les jornades de Formula One Test Days els espectadors amb abonament de tres dies o entrada de diumenge del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016.


Entitat


Data de modificació: 29/02/2016 13:46:16