Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:45  |  24/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Primera setmana del programa educatiu BarçaKids a Montmeló

  • BarçaKids a Montmeló

    BarçaKids a Montmeló

  • BarçaKids a Montmeló

    BarçaKids a Montmeló

  • Barça Kids a Montmeló

    Barça Kids a Montmeló

25/2/2016

Durant tres setmanes, del 22 de febrer al'11 de març de 2016, la Sala Polivalent acull diferents activitats adreçades a les escoles de primària de Montmeló, Pau Casals i Sant Jordi. També participaran en aquestes activitats les escoles Lestonnac, Cal Músic i Sant Vicenç de Mollet del Vallès.

 

Aquest programa d'activitats arriba a Montmeló de la mà de la Penya Blaugrana de Montmeló, dins dels actes del 35 aniversari de l'entitat. Alumnes de l'Escola Pau Casals han sigut els primers en participar aen les activitats d'aquest programa que combina classes teòriques i jocs pràctic on s'apliquen els valors que BarçaKids vol difondre.

 

BarçaKids és un programa desenvolupat per la Fundació del FC Barcelona adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys per fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l'esport i el joc i de la participació activa i inclusiva .

 

L'objectiu de BarçaKids és, amb rigor pedagògic, però al mateix temps per mitjà de procediments molt dinàmics i innovadors, promoure en els infants l'anàlisi i el coneixement d'hàbits i actituds que generin canvis per ajudar-los a créixer a nivell personal i col·lectiu, mitjançant l'esport, que és, en tot moment, l'eix motivador de l'aprenentatge.

 

El programa és molt innovador i ofereix eines de suport aprofitant les noves tecnologies. A més, està pensat per als nens i nenes individualment,  també per treballar els valors amb les famílies i finalment, oferint material didàctic de suport per als educadors i educadores.

 

El format del programa és sense cap mena de dubtes molt original. Sobretot perquè s'ha sabut adaptar els continguts del programa al públic a qui va adreçat. Des de la creació d'una mascota (un drac), una samarreta, un anagrama i un lema, fins a una proposta d'unitats didàctiques per al professorat.

 

El programa BarçaKids té dues línies de treball: una de presencial i una altra de virtual. La presencial ofereix a les escoles treballar els valors a través d'unitats didàctiques i la virtual, la creació d'una plataforma virtual que complementa i dóna continuïtat a la presencial, però que alhora s'obre a la participació de tota la comunitat internauta.

 

Més informació a www.fcbkids.cat

 

BarçaKids a Montmeló

 

L'equip de monitoratge de Barça Kids impartirà una sèrie de classes i activitats lúdiques que potenciaran valors com el respecte, l'esforç, el treball en equip, l'ambició i la humilitat, a través de l'esport.

 

Les activitats es desenvoluparan durant tot el dia, de 9,30 a 16 hores. La primera setmana serà el torn de l'escola Pau Casals. I l'última seran els alumnes i les alumnes de l'escola Sant Jordi, els protagonistes d'aquesta edició de barça Kids.Data de modificació: 26/02/2016 09:39:25