Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:51  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Patricia Purificación guanya un doble or al Campionat de Catalunya Promesa d'Atletisme

  • Patricia Purificación, doble medalla d'or en el Campionat de Catalunya

    Patricia Purificación, doble medalla d'or en el Campionat de Catalunya

  • Patricia Purificación

    Patricia Purificación

15/2/2016

L'atleta montmelonina, Patricia Purificación, va guanyar una doble medalla d'or en el Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta, que es va celebrar a Sabadell.

 

La velocista montmelonina es va proclamar campiona en les proves de 60 i 200 metres lliures, respectivament. A la categoria curta, es va imposar amb una marca de 7s 90 i a la de 200 metres amb 25s 55.

 

Purificación, que representa al Club Atletisme Montornès, va obtenir, també, la marca mínima per poder assistir al Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta que es celebrarà els dies 5 i 6 de març a Madrid. Abans, aquest divendres, es desplaçarà fins a San Sebastià per a competir en el Campionat d'Espanya Promesa en Pista Coberta d'aquesta ciutat.

 

Amb aquest doble or, l'atleta de Montmeló, que ha estat un any i mig retirada de les pistes a causa d'una lesió, suma una medalla més al seu extensiu palmarès, que va començar des de cadet fent pòdium en campionats de Catalunya. Una de les millors posicions la va obtenir a principis de l'any 2014, en quedar cinquena en la categoria de 200 metres lliures en el Campionat d'Espanya en Pista Coberta d'Antequera.

 

Patricia Purificación al pòdium

 Patricia Purificación, campiona en les proves de 60 i 200 metres en el Campionat de Catalunya Promesa en Pista CobertaData de modificació: 18/02/2016 17:57:19