Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:31  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Renovació del Carnet del Casal de la Gent Gran

  • Carnet de la Gent Gran

    Carnet de la Gent Gran

7/2/2016

El nou carnet del Casal de la Gent Gran, que es va crear a mitjans de l'any 2012, ofereix molts més avantatges per als seus usuaris

 

Durant tot el mes de febrer, els usuaris i usuàries del Carnet del Casal de la Gent Gran, poden passar per la consergeria del Casal, per a realitzar la renovació del mateix. També es realitzaran nous carnets a totes les persones que encara no el tinguin i vulguin adquirir-lo i beneficiar dels seus avantatges.

Recordem que la col·laboració entre les Regidories de Serveis Socials,  el departament de Promoció Econòmica i els comerços locals de Montmeló, van arribar a un acord per tal d'oferir una sèrie d'aventatges als usuaris i usuàries de la tercera edat de montmeló.

Frut d'aquesta col·laboració, es va crear a mitjants del 2012 el Carnet de la Gent Gran. A l'actualitat més de 40 comerços de Montmeló ofereixen grans avantatges i descomptes a totes les persones que comprin amb el carnet.

 

Carnet de la Gent Gran

 

Més informació: Consergeria Casal de la Gent Gran de Montmeló / Tel. 93 572 05 83Data de modificació: 11/02/2016 14:55:46