Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:17  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Curs de grau mitjà de tècnic de cures auxiliars d'infermeria

  • Tècnic en cures auxiliars d'infermeria

    Tècnic en cures auxiliars d'infermeria

  • Tècnic en cures auxiliars d'infermeria

    Tècnic en cures auxiliars d'infermeria

10/2/2016

El centre de formació i atenció per a la salut "Vida Kinesiologia" ha organitzat un curs de tècnic en cures auxiliars d'infermeria. Es tracta d'una formació de 1400 hores, de les quals 410 corresponen a pràctiques en empreses del sector sanitari. Els alumnes que ho finalitzin sortiran amb una titulació sanitària de Formació Professional de Grau Mitjà.

 

Aquest curs, que s'imparteix els matins, començarà el proper dilluns, 15 de febrer però encara queden places disponibles. Per poder optar a la seva realització, els alumnes han de tenir una formació prèvia en ESO, FP1, prova d'accés a Grau Mitjà o estudis universitaris.

 

Tècnic en cures auxiliars d´infermeria

 

Una de les principals avantatges és que està totalment subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya per a joves de 16 a 30 anys, sense activitat laboral en el darrer mes ni acadèmica en els darrers tres mesos, que estiguin inscrits en el programa de Garantia Juvenil, una iniciativa d'ocupació europea per reduir l'atur juvenil.

 

El curs es complementa amb la introducció dels alumnes en tècniques de quiromassatge, reflexoteràpia i alliberació d'estrès amb kinesiologia.

 

Més informació:

Ampliada l'edat per inscriure's a la Garantia Juvenil

Xarxa Emprèn, ajuts per a la autoocupació

 Data de modificació: 11/02/2016 08:09:27