Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:44  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Finalitza el taller sobre el bon ús dels medicaments

  • Primera xerrada sobre "Medicaments i gent gran"

    Primera xerrada sobre "Medicaments i gent gran"

  • Segona xerrada sobre "Medicaments i gent gran"

    Segona xerrada sobre "Medicaments i gent gran"

17/2/2016

"Medicaments i gent gran" és el títol de dues xerrades informatives que la farmàcia Mil·lenari de Montmeló ha organitzat per tal de donar a conèixer i conscienciar sobre les conseqüències que un mal ús dels medicaments pot tenir en la nostra salut. Aquestes xerrades s'inclouen en el programa de promoció de la salut de la regidoria de Salut Comunitària i estan adreçades, principalment, a la gent gran que és la que més medicaments pren.

 

La primera d'aquestes sessions, que va tenir lloc el passat dimecres 10 de febrer a les 11 hores a la sala de la Concòrdia, es va centrar en parlar del medicament en general, i de com fer una bona administració del mateix. La xerrada, a càrrec de la farmacèutica Elisabet Farrés, s'ha plantejat amb un to de familiaritat i un llenguatge planer i molt proper, amb l'objectiu de provocar la interacció entre el públic assistent i que ha pogut manifestar els seus dubtes amb tota naturalitat.

 

La segona xerrada s'ha realitzat aquest dimecres 17 de febrer, a les 12 hores al casal de la Gent Gran i s'ha centrat en què fem malament quan hem de prendre un medicament. En aquest sentit, Elisabet Farrés, ha comentat que una de les pràctiques més comunes és deixar de prendre'l abans del dia prescrit pel metge, oblidar-se de les tomes o interrompre la presa del medicament sense comunicar-lo al metge.

 

Farrés afegeix que “un mal ús dels antibiòtics, especialment, pot generar bactèries resistents i, a la llarga, no disposar d’antibiòtics prou potents per combatre-les”.

 

Les dues xerrades han comptat amb una bona participació de públic que han pogut preguntar dubtes respecte a cada un dels temes tractats.

 

 

Primera xerrada sobreData de modificació: 19/02/2016 22:57:43