Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:06  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Aprovades les subvencions per a les empreses que contractin aturats

  • Polígon Industrial Sota el Molí (Montmeló)

    Polígon Industrial Sota el Molí (Montmeló)

12/2/2016

L'Ajuntament ha aprovat les bases de les subvencions per a la contractació de persones del municipi en situació d'atur inscrites a la borsa de treball municipal, vàlides per a aquest any 2016.

 

Aquestes subvencions estan destinades a les empreses de Montmeló o de fora, que hagin presentat una oferta de feina al Servei Local d'Ocupació i que, un cop acabat el procés de selecció, decideixin contractar una persona del nostre municipi.

 

Des del Departament de Promoció Econòmica, després d'haver gestionat l'oferta de feina, s'informa dels tràmits que cal fer i de la normativa que regula les subvencions, que són computables amb altres bonificacions o ajudes a la contractació.

 

En les bases de les subvencions s'estableixen els requisits que han d'acomplir l'empresa i el treballador o treballadora contractat, els passos que cal seguir per formalitzar la sol·licitud, la justificació de l'ajut i els barems per quantificar l'import subvencionable. Una contractació de sis mesos o més, a jornada completa, amb una remuneració bruta del treballador d'1,5 vegades el salari mínim interprofessional percebria una subvenció de 390 euros mensuals, fins a un màxim de sis mesos.

 

Aquesta iniciativa es va posar en funcionament l'any 2013, arran de la preocupació del consistori per impulsar la contractació de gent de Montmeló i ha estat ben rebuda i valorada per part del sector empresarial. L'any passat, 7 empreses es van beneficiar d'un paquet total d'ajudes de gairebé 10.000 euros per la contractació de 10 persones del poble. Enguany, l'equip de govern ha tornat a dotar la partida amb la mateixa quantitat però ha manifestat la voluntat d'ampliar-la en el seu moment, si és necessari.

 

Polígon Indstrial del Pedregar

 

Més informació a la web de Promoció Econòmica

 

 Data de modificació: 17/02/2016 15:10:00