Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:52  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Ple Ordinari de febrer passa al dia 1 de març

  • Ajuntament de Montmeló

    Ajuntament de Montmeló

13/2/2016

La sessió ordinària del ple del mes de febrer l'Ajuntament de Montmeló, ha estat suspesa i posposada per al següent dimarts, dia 1 de març de 2016.
 
 

Sobre el Ple Municipal

 

El Ple de l’Ajuntament està format per l’alcalde i tots els regidors i regidores escollits segons la normativa electoral. Ordinàriament el lloc de realització de les sessions és l’Ajuntament. En casos extraordinaris o de força major, es poden fer en altres llocs. Actualment el Ple de l'Ajuntament de Montmeló el componen 13 regidors i regidores.


El Ple és l’òrgan principal de govern de la corporació i està format per l’Alcalde i tots els regidors i regidores elegits segons la normativa electoral. El Ple realitzarà sessions ordinàries i extraordinàries sempre que sigui necessari. Les extraordinàries podran ser urgents. També se celebraran les especials que indiquin les lleis.
 
El Ple de l'Ajuntament de Montmeló se celebra a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial. Com a mínim, una vegada al mes a excepció del mes d’agost, i la data o dates concretes les ha de fixar el propi Ple.  A Montmeló, de forma general se celebra l'últim dimarts (no festiu) de cada mes.
 
Ple del 26 de gener de 2016 de l´Ajuntament de Montmeló
 

El Ple es reuneix per convocatòria de l’alcalde. Ha de ser pública i se li donarà la màxima difusió. Juntament amb la convocatòria es tramet  a tots els Regidors i Regidores l’ordre del dia, que és elaborat per l’alcalde tenint en compte les propostes de:
  • Les Comissions Informatives
  • La Junta de Portaveus
  • Els grups municipals
  • Els Regidors i Regidores
 


Data de modificació: 17/02/2016 15:11:27