Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:12  |  08/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Visites guiades als Formula One Test Days: la millor manera de conèixer el Circuit

  • Formula One Test Days

    Formula One Test Days

8/2/2016

El recorregut inclou visita al pàdoc i una volta pels vials de servei per apropar la Formula One als aficionats.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya albergarà la totalitat dels entrenaments de pretemporada dels equips de Formula One, del 22 al 25 de febrer i de l’1 al 4 de març, i ofereix als aficionats la possibilitat de viure’ls des d’una perspectiva diferent. Amb les visites guiades durant els Formula One Test Days, els espectadors podran conèixer millor i d’una forma més propera les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya i la Formula One durant un dels esdeveniments més rellevants i mediàtics de l’any.

 

Inici dels Formula One Test Days

 

Les visites guiades inclouen un recorregut per les zones habitualment restringides als professionals com la sala de brífing, on es duen a terme els brífings amb els comissaris, equips i pilots, així com també les rodes de premsa dels pilots; o bé el podi i el pre-podi, on es coronen els tres pilots més ràpids als Grans Premis i les curses que se celebren durant tot l’any al Circuit. També es realitza una visita al pàdoc, que permet apropar-se als camions i als hospitalities dels equips, i una volta pels vials de servei per a poder veure com roden els monoplaces des d’una distància molt propera.

 

Es poden fer les visites guiades cadascun dels dies dels Formula One Test Days en els següents horaris: 10.00, 11.30 i 15.00h. Els tiquets tenen un preu de 50 euros, que ja inclouen l’accés al Circuit el mateix dia de la visita guiada, mentre que el preu per als Abonats Socis i Oficials del Circuit és de 40 euros. Els menors de 5 anys tenen entrada gratuïta.

 

Els tiquets es poden adquirir al web del Circuit o a les Taquilles 1 i 3 durant els Formula One Test Days.

 Data de modificació: 09/02/2016 16:04:43