Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:46  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

La gent gran de Montmeló milloren el seu català en el grup de conversa "Avis Savis"

  • Una mostra de les alumnes del grup de conversa Avis Savis

    Una mostra de les alumnes del grup de conversa Avis Savis

8/2/2016

Durant el període d’inscripcions als cursos de català que es farà del 9 al 16 de febrer, el grup de conversa del Casal de la Gent Gran "Avis Savis", fa un petit descans de dues setmanes per retornar amb més forces i més ganes, per a compartir les tardes de dimarts de 16 h a 17 h.

 

El grup de conversa està format per alumnes, aprenents i voluntaris lingüístics del Casal que volen agafar confiança a l’hora de parlar en català, intentar conèixer les paraules del dia a dia i posar-les en pràctica, en definitiva aconseguir fluïdesa per a fer servir el català com a llengua vehicular. Entre ells han format algunes parelles lingüístiques per donar-se aquella empenta que ens falta a vegades a decidir-nos a parlar en català.

 

És per això que en aquestes sessions, els avis savis xerren, expliquen les històries diàries, parlen d’àpats, recordaen els bells temps de la infantesa i , sobretot, s'ho passen molt bé.

 

En definitiva, el grup de conversa d'Avis Savis de Montmeló, tornarà a incorporar-se el dimarts 23 de febrer per seguir amb la tasca de millorar la conversa en català.

 

 

Vine i aprèn català

 

Més informació: facebook Oficina de Català de MontmelóData de modificació: 09/02/2016 11:59:02