Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:53  |  09/05/2021

Data i hora oficial

El temps

S'inicia la clausura dels contenidors de residus soterrats

  • Espai de contenidors soterrats del carrer F. García Lorga

    Espai de contenidors soterrats del carrer F. García Lorga

  • Àrea completa de contenidors

    Àrea completa de contenidors

5/2/2016

La propera setmana es portaran a terme les tasques de soterrament dels contenidors de matèria orgànica i resta situats als carrers Doctor Robert i Carlos Linde. Aquests contenidors seran substituïts per uns de recollida lateral, ubicats al carrer Federico García Lorca cantonada amb el de Doctor Robert, en el primer cas, i a la plaça Pablo Picasso, en el segon. Aquesta és la primera acció que els serveis tècnics de l'Ajuntament portaran a terme amb la finalitat de clausurar les àrees dels contenidors soterrats del municipi que presenten un pitjor estat de conservació, com ara, les dels carrers Nou i Àngel Guimerà, que es tancaran al llarg del mes de febrer.

 

Durant el darrer trimestre, els serveis tècnics municipals, conjuntament, amb tècnics de SAVOSA -empresa pública depenent del Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental- han anat avaluant l'estat de les diverses àrees de contenidors soterrats del municipi, detectant diverses zones que presenten importants dèficits, desprès de deu anys de funcionament.

 

La important inversió econòmica, així com els elevats costos de neteja i manteniment han fet optar l'Ajuntament per anar clausurant definitivament aquestes àrees. En tots els casos, s'ampliaran les de recollida selectiva més properes amb contenidors de recollida lateral d'orgànica i resta.

 

Amb aquesta actuació, es guanya en la reducció de la despesa econòmica municipal i els veïns afectats es beneficien d'un sistema que comporta un estalvi en el temps de recollida dels residus i una disminució del soroll i les olors.Data de modificació: 11/02/2016 08:44:58