Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:25  |  17/10/2021

Data i hora oficial

El temps

A la venda les entrades dels Fórmula One Test Days

  • Formula One Test Days

    Formula One Test Days

  • Formula One Test Days

    Formula One Test Days

29/1/2016

Comunicat de premsa

Accés lliure als entrenaments amb l'entrada de tres dies o de diumenge del FÓRMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016 (13-15 de maig). 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat a la venda les entrades dels Fórmula One Test Days, que se celebraran al traçat català en dues tandes de quatre dies cadascuna: del 22 al 25 de febrer i de l’1 al 4 de març. Els equips de Fórmula One han tornat a triar el Circuit de Barcelona-Catalunya com a traçat de referència, on rodaran conjuntament un total de 13 dies durant la temporada 2016: vuit jornades d’entrenaments de pretemporada, tres dies a la pista durant el FÓRMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016 (13-15 de maig) i dues jornades més d’entrenaments col·lectius posteriors al Gran Premi (17-18 de maig).
 
L’entrada individual per a cadascun dels dies dels Fórmula One Test Days té un preu de 15 euros i es pot comprar anticipadament al web del Circuit o bé a les taquilles de la instal·lació els mateixos dies dels test. Els Abonats Socis i els Oficials del Circuit de Barcelona-Catalunya poden entrar gratuïtament, així com també ho poden fer els menors de 12 anys acompanyats d’un adult.
 
També tenen entrada gratuïta a totes les jornades de Fórmula One Test Days els espectadors amb abonament de tres dies o entrada de diumenge del FÓRMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016, que es pot adquirir amb un 10% de descompte fins al 29 de febrer.

 

Formula One Test Days

Fórmula One Test Days

 

Promoció especial: tornem l’import de les entrades dels test
El Circuit de Barcelona-Catalunya llança una promoció especial per adquirir entrades del FÓRMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016 amb importants descomptes als aficionats que assisteixin als Fórmula One Test Days. Es podran descomptar fins a un màxim de 30€, el que equival a dues entrades de test, al comprar una entrada del Gran Premi.
 
Més informació: www.circuit.catData de modificació: 10/02/2016 11:20:13