Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:54  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

500 duatletes omplen el Circuit amb el VI Duatló de Granollers

  • VI Duatló de Granollers

    VI Duatló de Granollers

1/2/2016

Nan Oliveras, amb un temps de 52m 45s, ha guanyat la prova i ha fet la millor marca de totes les edicions del Duatló de Granollers.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Un total de 500 duatletes s’han donat cita al Circuit de Barcelona-Catalunya amb motiu del VI Duatló de Granollers, organitzat pel Club Triatló Granollers. L’olotí Nan Oliveras ha creuat la línia de meta primer obtenint la victòria amb la millor marca de totes les edicions disputades, 52m 45s. El segon classificat ha estat Albert Parreño (52m 54s), amb Ivan Lima (53m 16s) completant el podi. En categoria femenina el millor temps l’ha fet Leonor Font amb 1h 1m 22s, seguida de Dolça Olle (1h 1m 45s) i de Txell Jarque (1h 1m 48s).

 

Els 500 participants han hagut de completar tres segments. El primer ha estat una cursa a peu de 5km equivalent a una volta al Circuit de Barcelona-Catalunya. A continuació, i després de la transició, han recorregut 19 km en bicicleta completant 4 voltes al Circuit de Barcelona-Catalunya. Finalment, han acabat amb una cursa a peu de 2,5km pels vorals del Circuit de Barcelona-Catalunya fins arribar a la línia de meta.

També s’ha celebrat la 5a edició del Duatló Infantil de Granollers amb un total de 160 nens i nenes. La prova té com a objectiu iniciar als més petits en el món de l’esport i crear un planter de futurs duatletes.

 

L’organització ha valorat molt positivament aquesta VI edició del Duatló de Granollers, destacant el bon temps que ha acompanyat durant tota la jornada i l’alt nivell dels duatletes que han participat. El nivell de públic també ha augmentat respecte les darreres edicions. Famílies, amics i acompanyants han pogut gaudir de diverses activitats i molts d’ells asseguren que “és una experiència única per trepitjar el Circuit de Barcelona-Catalunya i per gaudir de la competició”. Els duatletes també agreixen l’espai on es disputa la prova.

 

VI Duatló de Granollers

VI Duatló de Granollers

 

El VI Duatló de Granollers també ha tingut un vessant solidari col·laborant amb el Proyecto Pol. S’ha volgut donar a conèixer la hiperglicinemia no cetòsica i l’associació que recull diners per a la investigació d’aquesta malaltia minoritària que pateix el Pol. El seu pare, Tony Molinos, ha disputat el duatló amb la companyia del Pol.Data de modificació: 03/02/2016 18:01:48