Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:18  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Curs de primers auxilis dirigit a entitats locals

  • Curs de primers auxilis dirigit a entitats locals

    Curs de primers auxilis dirigit a entitats locals

27/1/2016

Els dies 25 i 26 de gener, la Regidoria de Salut Pública i Comunitària de l'Ajuntament de Montmeló, en col·laboració amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montmeló, ha impartit un curs de 4 hores de durada denominat "Nocions de Primers Auxilis" i que ha anat dirigit a membres d'entitats municipals que desenvolupen la seva tasca amb persones, bé siguin infants o adults.

L'objectiu principal d'aquesta activitat formativa ha estat, principalment, sensibilitzar als participants de la importància de la prevenció d'accidents, formar als participants perquè assisteixin adequadament a les persones accidentades, comprendre la importància de no actuar en determinades situacions, comprendre la importància de mantenir la calma i fer extensius aquests coneixements a la vida quotidiana.

Hi han participat membres de l'Associació Hapkido, Futbol A.E. Montmeló, Esplai, PAH, El Trencadís, Banc del Temps, Montmeló Club de Bàsquet, Montmeló Associació de Rítmica, Penya Blaugrana, Penya Blaugrana d'Handbol i d'altres persones pertanyents a centres educatius.

 

Curs de primers auxilis dirigit a entitats locals

Curs de primers auxilis dirigit a entitats localsData de modificació: 28/01/2016 19:49:00