Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

00:55  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Cap de la policia local de Montmeló va rebre el reconeixement pels anys de permanència com a cap de la prefectura durant més de trenta anys

 • Cos de la policia local de Montmeló

  Cos de la policia local de Montmeló

28/1/2016

José Antonio García Lozano, sots-inspector de la Policia Local, va rebre ahir de mans del president de l'Associació de Caps de les comarques gironines, senyor Josep Palouizé, una medalla en reconeixement i en consideració als mèrits pels 30 anys com a cap de la prefectura de Montmeló, en el transcurs del Congrés de l'Associació de Caps i Comandaments de Policies Locals de Catalunya (Accpolc) que va servir per  premiar la veterania i planificar el futur.

L'Associació de Caps i Comandaments de Policies Locals de Catalunya (Accpolc) va celebrar ahir a Girona el seu congrés, que va aplegar més d'un centenar de comandaments policials a l'entorn de dos debats: l'aplicació del reglament del règim disciplinari de les policies locals i els processos participatius per les polítiques de seguretat pública..

Els ponents i els assistents van posar de manifest les dificultats d'aplicació dels processos disciplinaris per la ingerència de les dues administracions (la local i l'autonòmica), i també es va remarcar el difícil i delicat paper que pertoca, en casos d'expedients, al cap de la policia local, que pot acabar denunciat.

 

Assistents al congres celebrat ahir a Girona. (Foto: Tura Soler)

Assistents al congres celebrat ahir a Girona. (Foto: Tura Soler)

 


El congrés va servir per reconèixer la dedicació dels comandaments per la seva permanència com a caps de la prefectura durant deu, quinze, vint o trenta anys. Entre els quals hi ha l'actual cap de la Policia Local de Montmeló, José A. García Lozano.

 

José A. García va néixer a Bodonal de la Sierra (Badajoz), el 1954. Viu a Montmeló des de fa més de quaranta anys . Va començar a treballar a l'Ajuntament de Montmeló com a agent de policia quan tenia 27 anys i n'és del cap des de fa 31 anys.


Entitat
 • Policia Local
 • Adreça:

  Carrer Vic 103-107

  Telèfon:

  93 572 03 00. Mòbil: 609 13 06 46Data de modificació: 28/01/2016 20:19:58