Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:50  |  03/07/2022

Data i hora oficial

El temps

Tornen les Sardanes a Montmeló, per segon any consecutiu

  • Cobla la Principal del Llobregat a Montmeló

    Cobla la Principal del Llobregat a Montmeló

  • Ballada de sardanes a Montmeló

    Ballada de sardanes a Montmeló

  • Sardanes 2016 a Montmeló

    Sardanes 2016 a Montmeló

4/2/2016

La Renovada plaça de la Vila va ser l'escenari aquest passat diumenge 31 de gener de 2016, de la primera Ballada de Sardanes de la temporada. A les 12 hores, la cobla de La Principal del Llobregat, va començar el seu repertori i la plaça es va anar omplint poc a poc de balladors i balladores.


La Comissió de l'Aplec de la Sardana de Montmeló, entitat organitzadora del les actuals ballades i de l'Aplec de la Sardana de Montmeló, s'ha mostrat molt satisfeta amb l'afluència de públic i valoren molt positivament aquesta primera ballada, que obre la temporada prèvia a l'Aplec que tindrà lloc el 17 d'abril. El 28 de febrer , se celebrarà una segona ballada, amb la cobla La Flama de Farners, en aquesta ocasió a la plaça de la Quintana.

 

Ballada de sardanes a Montmeló

 

La Comissió de l'Aplec de la Sardana de Montmeló ja va iniciar un cicle de ballades l'any 2015 que va culminar amb el primer Aplec que es va celebrar al Circuit de Catalunya. La comissió organitzadora té com a objectiu principal, recuperar els aplecs que s'havien celebrat en anys anteriors a Montmeló i consolidar aquesta activitat de caracte tradicional i festiu, en el nostre municipi.

L'Aplec de la Sardana de Montmeló d'enguany es celebrará als Jardins de la Torreta i participaran la Coble Ciutat de Girona, la Jovenívola de Sabadell i la Principal del Llobregat.


Informació relacionada


Data de modificació: 11/02/2016 11:40:34