Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:11  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Ball de Gitanes de Montmeló participa a "Som Cultura Popular"

  • Ball de Gitanes

    Ball de Gitanes

18/1/2016

Aquest diumenge 24 de gener a les 11 del matí, la colla de Ball de Gitanes de l'Agrupa participarà a l'activitat Som Cultura Popular a l'escenari de l'esplanada de Fabra i Coats de Barcelona.

 

Aquesta mostra organitzada per l'Ajuntament de Barcelona reunirà al barri de Sant  Andreu més de 130 associacions -institucions, entitats, federacions, confederacions i col·lectius- en la primera Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona, Som Cultura Popular.

Del 21 al 24 de gener, Som Cultura Popular permetrà convocar als espais de Fabra i Coats i Can Fabra de Sant Andreu una trentena d’entitats de la ciutat de Barcelona i una vintena més d’arreu dels territoris de parla catalana per participar en una singular mostra d’entitats. Durant aquests quatre dies, el públic trobarà nombroses propostes per assaborir el patrimoni immaterial: danses tradicionals, bastoners, castellers, cançó improvisada, gegants i teatre.

 

La proposta agruparà prop de 300 accions ben variades (programa adjunt), des de dues vessants diferents: per un costat, una sèrie d’activitats dirigides als col·lectius de la cultura popular i al món científic i de l’antropologia, per tal que puguin interactuar i aprendre els uns dels altres. Per altra banda, la proposta ofereix un seguit d’activitats obertes al públic general perquè qualsevol persona que s’hi atansi pugui viure la cultura popular en primera persona.

 

Som Cultura Popular

 

 

MEDIA I WEBSData de modificació: 21/01/2016 20:32:47