Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:41  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Propera renovació del DNI a Montmeló

5/3/2016

Després d'una pausa temporal de tres mesos, per actualitzar el nou sistema de realització de DNI, la Policia Nacional ha tornat a realitzar el servei que prestava amb caràcter mensual a les instal·lacions de l'Ajuntament.

Us recordem que la propera renovació serà el dia 17 de març per recollir números, el 29 de març per fer el DNI i es podran recollir els nous documents d'identitat el dia 4 d'abril.

 

Nou DNI 3.0

 

El nou DNI 3.0

El nou DNI utilitza un nou paper de seguretat, components hologràfics renovats i altres mesures de seguretat invisibles, ia causa de les seves noves capacitats tècniques podrà ser usat com a document de viatge electrònic i permetrà la comunicació amb mòbils intel·ligents a través d'una antena de radiofreqüència i via NFC.

A més, incorpora una fotografia més àmplia que permet una major capacitat d'identificació, i posseeix un valor identificatiu per evitar fraus amb la possibilitat d'incorporar dades del carnet de conduir i la targeta de la Seguretat Social.

Així mateix, permet descarregar aplicacions específiques, tant de l'Administració (Agència Tributària, vida laboral o punts del permís de conduir) com d'ús privat (autoritzacions per a col·legis, recollida de paquets de correus o retirada de medicines en farmàcies).

El punt de contacte voluntari a través del correu electrònic i / o telèfon, vinculat al passaport, permet l'avís humanitari pel Centre de 24 hores de la Divisió de Documentació de la Policia Nacional, en el cas que el ciutadà tingui alguna emergència fora d'Espanya.

La Policia Nacional reforçarà el servei de denúncies de fets delictius que presta a través de la seva pàgina web (www.policia.es), de manera que no serà necessari que el ciutadà es desplaci físicament a la comissaria per ratificar i signar la denúncia.

El nou document incorpora un xip certificat com a dispositiu segur -de major capacitat i velocitat-que permet la transmissió de dades via NFC i radiofreqüència. També inclou noves mesures de seguretat i dota a la signatura electrònica de la mateixa validesa jurídica que la signatura manuscrita.Data de modificació: 15/03/2016 14:55:18