Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:45  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Vallromanes enceta un cicle setmanal de debats polítics dels municips del Consorci Teledigital Mollet

  • Debats polítics dels municips de Vallès Visió

    Debats polítics dels municips de Vallès Visió

12/1/2016

La periodista de la televisió del Baix Vallès, Alicia Navarro, serà l’encarregada de moderar aquest espai, on hi participaran totes les forces polítiques amb representació a cadascun dels 6 municipis del Consorci Teledigital Mollet.


Aquest dimarts, 19 de gener, Vallès Visió engega un espai obert a totes les forces polítiques amb representació municipal dels ajuntaments que integren el Consorci Teledigital Mollet. Es tracta d’un programa d’una hora de durada que s’emetrà cada setmana i on hi participaran els representants de les forces polítiques amb representació municipal dels 6 municipis: Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Martorelles i Vallromanes. L’espai, conduït i moderat per Alicia Navarro, es podrà veure els dimarts, a les 20.30h., i té com a objectiu donar veu a tots els colors polítics dels ajuntaments baixvallesans, sent un espai obert per a tractar i debatre temes municipals des de diferents punts de vista.


Neus Parés, cap d’informatius des de la televisió, explica que s’ha creat aquest espai setmanal de debat polític per tal de potenciar la pluralitat informativa: “Volem que tots els partits polítics amb representació al consistori tinguin veu, expressin la seva opinió i, d’aquesta manera, es potenciï el diàleg”.


L’espai polític començarà dimarts per Vallromanes, el municipi més petit, i cada setmana participaran els representants de la resta de municipis per ordre creixent de població. En
aquest primer debat hi formaran part Josep Segarra (ERC-Vall), Mari Luz Muñoz (CiU), Jordi Alburquerque (IVall) i David Carrillo (GxVall).Data de modificació: 14/01/2016 16:37:49