Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:08  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps

Lliurament de vals de compra a les tres guanyadores de la campanya "Aquest Nadal la deixalleria té regal"

  • Les tres guanyadores de "Aquest Nadal la deixalleria te regal"

    Les tres guanyadores de "Aquest Nadal la deixalleria te regal"

12/1/2016

L'àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Montmeló, ha realitzat una campanya amb la finalitat d'optimitzar la recollida selectiva a tota la localitat, durant aquest Nadal. Del 23 de desembre, fins al 10 de gener, les persones que portaven restes de residus seleccionats, com bosses de vidre, d'envasos lleugers, o de paper, a la Deixalleria , se'ls donava una butlleta per a participar en el sorteig d'un val de compres per valor de 100 euros, en diferents establiments de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló.

 

El sorteig s'ha realitzat avui dimarts 12 de gener, a la Sala de la Concòrdia, a les 13 hores. A la tarda, les tres guanyadores van recollir els seus respectius vals de compra. Les persones afortunades han estat: M. Àngels Munné, Montserrat Monjorn i Enrique Salud.

 

Aquesta ha estat la primera campanya d'una sèrie d'accions que es duran a terme per aconseguir conscienciar la població dels beneficis mediambientals i econòmics que comporta realitzar correctament el reciclatge de residus domèstics. Properament els habitants de Montmeló rebran a casa una guia completa amb les dades actualitzades sobre la recollida selectiva. La guia també conté les bonificacions econòmiques per l'ús de la deixalleria i per fer compostatge, on i com dipositar els diferents residus domèstics, una relació dels serveis municipals relacionats amb el reciclatge (contenidors, deixalleria, recollida de mobles, etc ... ) i consells pràctics per reduir la quantitat de residus que generem.Data de modificació: 14/01/2016 23:10:08