Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:21  |  02/07/2020

Data i hora oficial

El temps

La façana de l'Ajuntament s'omple d'imatges

  • Mapping a la façana de l'Ajuntament

    Mapping a la façana de l'Ajuntament

  • Mapping a la façana de l'Ajuntament

    Mapping a la façana de l'Ajuntament

  • Mapping a la façana de l'Ajuntament

    Mapping a la façana de l'Ajuntament

8/1/2016

Sens dubte, l'activitat que més sorpresa ha causat aquests dies de Nadal ha estat la projecció del "Mapping" que l'empresa Sinoca va realitzar el dia 5 de gener a la façana de l'Ajuntament.

El Vídeo-Mapping és una tècnica de projecció de vídeo que converteix pràcticament qualsevol superfície en una pantalla dinàmica, sempre tenint en compte la morfologia i l'estètica de l'edifici on es projecta.

El mapping de Montmeló va tenir dues parts ben diferenciades. La primera va consistir en fer un recorregut gràfic per la història de la plaça de la Vila, des de la seva construcció, passant per les diferents etapes i aspectes que han tingut la plaça i els seus carrers adjacents, fins arribar a l'estat actual. La segona part del vídeo-mapping va consistir en una sèrie d'il·lustracions animades amb motius nadalencs, per donar la benvinguda als Reis d'Orient a la vila. El resultat final és espectacular.

Per a tots els assistents que van gaudir d'aquests moments el passat dia 5 de gener, i molt especialment per a les persones que no van poder assistir-hi, adjuntem un vídeo del mapping, així com una galeria fotogràfica. Esperem que siguin del seu grat i en gaudeixin.

 

Vídeo-Mapping


Entitat


Data de modificació: 11/01/2016 15:58:38