Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:32  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Els Reis d'Orient són rebuts a la plaça de la Vila amb la projecció d'un mapping

 • Benvinguda als Reis d'Orient

  Benvinguda als Reis d'Orient

 • Mapping a la façana de l'Ajuntament

  Mapping a la façana de l'Ajuntament

 • Rebuda oficial als Reis d'Orient

  Rebuda oficial als Reis d'Orient

 • Parlament del Rei Melcior

  Parlament del Rei Melcior

6/1/2016

Amb l'arribada a Montmeló de Ses Majestats els Reis d'Orient, s'ha clausurat les activitats del cicle nadalenc que van donar començament a mitjans del passat desembre.


Enguany, els Reis d'Orient han estat rebuts a la remodelada Plaça de la Vila, que gràcies a la seva nova fesomia ha ampliat i millorat la capacitat de l'espai per a la realització d'esdeveniments.

Després de la clàssica Cavalcada Reial pels carrers de la vila, Melcior, Gaspar i Baltasar, van ser rebuts a la plaça per una gran quantitat de persones i molt especialment pels infants de Montmeló.

Només arribar, se'ls va obsequiar amb la projecció d'un mapping a la façana de l'Ajuntament on es van barrejar imatges històriques de la plaça i els seus voltants i motius gràfics nadalencs. Tot això acompanyat de música. Aquesta projecció es va anar repetint cada 30 minuts, al llarg de la tarda nit.

Posteriorment, els Reis d'Orient van rebre la benvinguda institucional de rigor i l'alcalde va procedir a fer lliurament de les claus de la vila.

Tots els nens i nenes del poble van poder desfilar per l'escenari per donar la carta a cada un dels tres reis i rebre un petit obsequi.
 
Els Amis de la Fotografia de Montmeló van realitzar un timelapse de la plaça durant tota la tarda de l'arribada dels Reis d'Orient a Montmeló. Podeu gaudir-la clicant aquí. (timelapse de Juanjo Casiqueno)


Data de modificació: 07/01/2016 19:54:32