Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:17  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Un Nadal ple d'activitats

 • Fes cagar el Tió

  Fes cagar el Tió

 • Fira de Nadal

  Fira de Nadal

 • Concert de Nadal al Casal de la Gent Gran

  Concert de Nadal al Casal de la Gent Gran

 • Concert de Nadal del cor de Gospel

  Concert de Nadal del cor de Gospel

 • Els Pastorets de Montmeló

  Els Pastorets de Montmeló

29/12/2015

Des que el dia 18 de desembre va donar començament la Fira de Nadal, hi ha hagut tot un seguit d'activitats al voltant de les festes de Nadal. Entre elles, destacar els concerts nadalencs de les diferents entitats socials i culturals del poble.

 

El primer d'ells va ser el que va efectuar l'Escola de Música, sota el títol "Dotze del dotze, tocant a Nadal" ple d'emocions i de gran qualitat musical. Divendre s 18 va ser el torn de la Coral del Casal de la Gent Gran, que van escenificar un pessebre i van oferir nadales clàssiques. Per la seva banda, dissabte 19 de desembre, el grup de Gospel va oferir la seva particular cantata de Nadal a l'Església, amb la novetat del nou director del cor. Per acabar els concerts de Nadal d'aquest any, el dia 27, la Coral de Montmeló va desplegar el seu repertori musical, juntament amb el televisiu quartet TNT.

 

Altres activitats realitzades durant aquest dies han estat les diferents funcions del clàssic teatral de Pastorets, a la Sala Polivalent, que enguany han fet també una versió infantil de l'obra. També destacar les diferents activitats organitzades des de la Unió de Botiguers, com el Caga Tió i el sorteig nadalenc d'un val de compra, que es durà a terme aquest proper 3 de gener.

 

Les activitats continuen durant aquest 31 de gener, amb raïm, campanades, traca i revetlla de cap d'any. I per finalitzar, l'arribada dels reis d'Orient, que enguany es realitzarà a la nova Plaça de la Vila.Data de modificació: 31/12/2015 20:11:33