Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:28  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Montmeló amb la Marató

  • Montmeló amb la Marató

    Montmeló amb la Marató

14/12/2015

Un cop més Montmeló va tornar a desmostrar la seva solidaritat. En aquesta ocasió, entitats, ciutadania i el mateix Ajuntament, van oferir tota la seva col·laboració en la matinal d'activitats organitzada per la Colla de Geganters de Montmeló, per a solidaritzar-se amb la Marató de TV3.

Des de les 11 del matí i fins ben passades les 3 de la tarda, la Quintana es va omplir de públic de totes les edats per fer tallers, activitats lúdiques i per veure les actuacions que es van oferir a l'escenari. Durant el matí del diumenge 13 de desembre es va recaptar una mica més de 1.500 €.

A aquesta xifra cal sumar-li les recaptacions voluntàries que es van realitzar al Concert de Nadal de l'Escola de Música i la de l'espectacle organitzat també a la Polivalent per l'Escola de Dansa Fuensanta. Comptabilitzant tot això, els organitzadors van poder fer un donatiu final a la Fundació de la Marató de TV3 de 1.900 €.

Per la seva banda, l'Ajuntament, a més d'oferir les instal·lacions municipals també va ser a càrrec de les diferents despeses d'infraestructures, per un valor de 1.095 €,

La Colla de geganters de Montmeló s'ha mostrat molt satisfets per tant pel nivell de col·laboració, com per la implicació i solidaritat demostrada per entitats, institucions  i la ciutadania de Montmeló.Data de modificació: 17/12/2015 20:35:51