Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:22  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Park Jove es realitzarà per primera vegada a l'Estació Jove

  • Parc de Nadal i Park Jove

    Parc de Nadal i Park Jove

24/12/2015

El Parc de Nadal tornarà a ser el centre neuràlgic de les activitats infantils d'aquest Nadal a Montmeló. El pavelló es tornarà a omplir durant els cinc dies que obrirà les portes el Parc i els més petits van gaudiran en els diferents tallers i espais organitzats. El format del Parc de Nadal serà el mateix que en edicions passades amb petites novetats.

 

Tant els més petits com els infants i familiars que hi vagin al Parc de Nadal, tindran el seu espai per passar una bona estona en família o amb els amics. Recordem que l'horari serà de 16 a 20 hores, en el recinte del Pavelló Poliesportiu, els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2015 i 2 i 3 de gener de 2016.

 

La novetat d'enguany és que el Park Jove, amb activitats lúdiques a partir de 1r d'ESO, es trasllada a l'Estació Jove, inaugurada durant aquest 2015. Es divideix d'aquesta manera dos sectors de població diferenciats com són els infants i els joves, amb l'objectiu de millorar ambdós serveis. Les portes de l'Estació Jove romandran obertes a tots els nois i noies a partir de 1r de la ESO durant els dies 28, 29, 30, 2 i 3; i des de les 18h fins a les 22h.

 

Aquest any, els joves de Montmeló estrenaran la Play Station 4 i alguns ordinadors portàtils, podran gaudir de dues taules de ping pong i un futbolí, i no només participaran de la resta d'activitats preparades sinó que, atenent al Projecte Participatiu que sosté els pilars de l'Estació Jove com a equipament municipal, formaran part activa en el desenvolupament i organització de les activitats que ells mateixos proposin, tal i com s'està duent a terme durant la resta de l'any. Algunes d'aquestes activitats són: Batallas de Gallos, classes de ball dirigides, diferents tornejos, activitats esportives, etc.

 

Quedeu tots convidats a participar de les nostres activitats de Nadal i de la resta de l'any.

Bon Nadal i Bon Any 2016!Data de modificació: 31/12/2015 14:30:10