Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:06  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Xarxa Emprèn: ajuts per a l'autoocupació

  • Xarxa Emprèn

    Xarxa Emprèn

  • Xarxa Emprèn: serveis

    Xarxa Emprèn: serveis

  • Xarxa Emprèn: com accedir-hi

    Xarxa Emprèn: com accedir-hi

26/12/2015

Ara, els i les joves d’entre 16 i 29 anys, que tenen una idea de negoci, tenen l’oportunitat d’obtenir un ajut de 9.080,40€ (equivalent al salari mínim durant 12 mesos) si s’estableixen com a autònoms i s’hi mantenen durant 12 mesos. Les sol·licituds es poden presentar fins el 31 d’octubre del 2016.
 
Per accedir a l’ajut cal estar inscrit a la Garantia Juvenil. Les condicions per poder-s’hi inscriure són no estar treballant ni estudiant. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per a reduir l’atur juvenil.
 

Les persones interessades poden adreçar-se a qualsevol entitat de la xarxa Emprèn per a obtenir més informació sobre l’ajut i també acompanyament expert per a la posada en marxa de la seva activitat: informació, orientació, formació, assessorament en el pla d’empresa i suport a la consolidació.

 

 

Què és Xarxa Emprèn? 

 

Impuls al teu projecte d'empresa

La Xarxa Emprèn és una xarxa publico-privada d'entitats que, en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, presten serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya durant els tres primers anys de vida del negoci.

 

Més de 150 entitats i 500 tècnics i tècniques experts donen cobertura a totes les comarques de Catalunya.

Des de l'any 2013 més de 35.000 persones han utilitzat els nostres serveis i les entitats de la Xarxa han donat suport a la creació de més de 4.500 empreses. Ens avala una tradició de més de 30 anys de suport a l'emprenedoria. 

 

Per tant si tens una idea de negoci i vols crear la teva empresa a la Xarxa Emprèn trobaràs el suport que necessites per posar-la en marxa.

 

Més informació sobre la Xarxa Emprèn clicant aquí.Data de modificació: 22/02/2021 11:07:11