Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:52  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Entrades de MotoGP a la venda amb un 10% de descompte

  • Entrades de MotoGP a la venda

    Entrades de MotoGP a la venda

  • Entrades de MotoGP a la venda

    Entrades de MotoGP a la venda

5/12/2015

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya del 3 al 5 de juny.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya serà escenari del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ del 3 al 5 de juny de 2016 i les entrades per assistir a la que serà la setena prova del Campionat del Món de MotoGP™ ja estan a la venda amb un 10% de descompte. Els tiquets es poden adquirir d’una forma segura, fàcil i ràpida al web del Circuit www.circuit.cat.

 

El ventall d’entrades comprèn un total de 13 Tribunes i zones de Pelouse amb una oferta de preus competitiva. Fins al 4 de març, dia en què finalitza aquest període de prevenda amb un descompte del 10%, es poden comprar entrades a partir de 58,50 euros, que corresponen a tiquets de Pelouse, sense seient numerat, i Tribunes Principal, N i J.

 

A més, les modalitats Juvenil (Pelouse de 12 a 18 anys i Tribuna de 6 a 18 anys) i Sènior (majors de 65 anys) gaudeixen d’un 50% de descompte sobre la tarifa, pel què aquests dos col·lectius poden assistir al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ a partir de 29,25 euros.

 

Els menors de 6 anys tenen entrada gratuïta a qualsevol de les 13 tribunes disponibles al Circuit de Barcelona-Catalunya, sempre i quan no ocupin seient; mentre que els menors de 12 anys poden accedir gratuïtament a les zones de Pelouse.

 

Descomptes addicionals

A més del 10% de descompte durant aquest període de prevenda, també es poden aplicar un descompte del 20% els titulars del Carnet Jove; del 10% els titulars de la targeta RACC Master, fins a quatre entrades per targeta; i del 20% els usuaris de RACC Joves. Aquests descomptes no són acumulables ni entre sí ni amb els descomptes de les modalitats Juvenil i Sènior.

 

Més informació: www.circuit.catData de modificació: 10/12/2015 14:33:41