Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:31  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Campanya de jocs en català a Montmeló

  • I tu, jugues en català?

    I tu, jugues en català?

  • Llibreria papereria Guasch

    Llibreria papereria Guasch

  • Llibreria papereria l'Aglà

    Llibreria papereria l'Aglà

6/12/2015

Aquests dies la majoria de botigues preparen els seus aparadors amb motius de Nadal, amb il·lusió, amb colors alegres... A més, des de la Generalitat es promou la campanya I tu, jugues en català? que pretén fer ús del català en els jocs i joguines dels nostres infants.

 

És per això que s'ha dissenyat una pàgina web  on podem trobar webs i apps per a jugar; també hi ha cercadors de jocs per edats i un espai on veiem els diferents llocs on podem trobar i comprar jocs en català. En aquest bloc, estan adherides les botigues de Montmeló que participen en la campanya I tu, jugues en català?.

 

Disposem de la llibreria papereria l'Aglà, situada al carrer Diputació, 6, que té llibres i joguines en català. I la llibreria papereria Guasch, situada al carrer Major 43,  a més de presentar-nos el Nadal, col·labora en la campanya dels jocs en català. Ambdós establiments disposen d'un gran ventall de productes, molts dels quals en català; a més sempre que els ho demanis amb temps et poden aconseguir el producte que necessitis.

 

Si voleu informar-vos sobre els jocs que hi ha en català d'acord a cada edat, podeu clicar aquí i informar-vos-en. Si voleu més informació sobre la campanya I tu, jugues en català? Aquí teniu l'enllaç.

 Data de modificació: 07/12/2015 15:23:41