Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:03  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Quarta edició de la Fira de Nadal a Montmeló

  • IV Fira de Nadal

    IV Fira de Nadal

8/12/2015

Després de la bona experiència de la tres edicions de la Fira de Nadal d'any anteriors, es torna a organitzar una quarta edició d’aquesta Fira de Nadal, prevista per al divendres 18 i dissabte 19 de desembre de 2015, de 10 a 20 hores.

 

La Fira, organitzada per l'Ajuntament, comptarà amb més de 30 parades d’artesania en general, artesania alimentària i productes nadalencs que es posaran al llarg del carrer Major i de l'avinguda Pompeu Fabra. A la Fira hi haurà també algunes actuacions i exhibicions musicals. Més de la meitat de les parades de la Fira de Nadal són d’artesans del mateix municipi, i les parades de fora tenen productes complementaris als que porten els artesans de Montmeló.

 

Aprofitant la Fira, es dóna l’opció a totes les botigues per a que, sense cost, puguin posar “comerç al carrer”, davant del seu establiment, de manera que hi hagi més ambient nadalenc i motivació de compra.  També hi haurà la zona d'activitats on es disposarà un inflable pels més petits, a més de tallers i actuacións d'entitats.

 

Amb la Fira de Comerç, Entitats i Artesans, i la Fira de Nadal, el municipi compta amb dues edicions anuals de mostres d'artesania que donen l'oportunitat als artesans de Montmeló per donar-se a conèixer i vendre els seus productes i, a la vegada, suposen una oportunitat més de dinamització del comerç local.Data de modificació: 10/12/2015 17:50:11