Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:47  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Horari de Nadal de la Deixalleria de Montmeló

3/12/2015

La Deixalleria de Montmeló, romandrà tancada per les tardes, els dies 24 i 31 de desembre, l'horari serà de 10 a 13 hores. També tancarà durant tot el dia, els festius oficials: Nadal, St. Esteve i l'1 de gener. Us recordemn els horaris, què es pot dur i quins avantatges té fer servir la deixalleria.

Horari de la Deixalleria de Montmeló
De dimarts a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h
Dissabte de 09.00 a 15.00 h
Diumenge de 09.00 a 14.00 h

Què es pot dur?
Objectes voluminosos, llaunes, bateries, roba i sabates, fluorescents, pneumàtics, piles, olis minerals, olis de fregir, frigorífics i electrodomèstics amb CFC, ferralla, fustes, pintures, vernissos i dissolvents, esprais, paper i cartró, restes de poda i jardineria, runes domèstiques, vidre, etc.

El carnet de la deixalleria bonifica en la taxa d'escombreries
La Deixalleria és un servei gratuït per a tots els ciutadans i ciutadanes de Montmeló i el podeu utilitzar tant com el necessiteu. Recordeu que la targeta digital que es va començar a repartir l'any 2010, no cal renovar-la ja que no caduca i us servirà fins que es faci malbé o es perdi. 

Utilitzar-lo és molt fàcil! Sempre hi ha coses per portar: oli de cuina, esprais, piles i bateries, tòners i cartutxos de tinta, medicaments i cosmètics caducats, restes de poda, trastos vells, bombetes i fluorescents, envasos de productes tòxics, terres i runes, etc.

El carnet digital porta imprès un codi de barres que us identifica com a usuaris. Cada cop que aneu a la deixalleria us marcaran les tipologies dels diferents residus que porteu a través d'un lector de codis de barres.

Què heu de complir per gaudir d'una bonificació en la taxa d'escombraries?
Anar un mínim de 5 vegades l'any a la deixalleria.
Fer un mínim de 10 aportacions dels residus que han d'anar a la deixalleria.
A tothom que compleixi aquests criteris, s'aplicarà directament i sense necessitat de cap més tràmit, la bonificació del 20% de la quota, establerta a les Ordenances fiscals municipalsData de modificació: 04/12/2015 00:06:48