Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:27  |  21/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Montmeló aconsegueix 4.650 kg d'aliments en el Gran Recapte d'enguany

  • El Gran Recapte 2015

    El Gran Recapte 2015

1/12/2015

Èxit de partcipació de la campanya de recollida d'aliments "El Gran Recapte 2015" a Montmeló. Aquesta és la valoració que els voluntaris i voluntàries de Càritas Parroquial han fet sobre la campanya d'enguany.

 

La ciutadania de Montmeló ha participat una vegada més amb objectiu comú de recaptar aliments per als més necessitats. Durant els dos dies s'han recollit 4.650 kg de menjar en els quatre supermercats locals que han participat al Gran Recapte.

 

 

 

Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya estimen, amb les dades recollides fins a les 19 hores del dissabte 29, que s’han superat els 4 milions de quilos d’aliments bàsics. Aquesta xifra(provisional) fa preveure que la setena edició del Gran Recapte assolirà una xifra final similar o superior a la que es va arribar a la passada edició, més de 4.6 milions.

Aquest primer balanç recull les dades de Girona, Tarragona, Lleida, dels delegats comarcals de Barcelona i s’hi sumen els aliments rebuts al magatzem de Barcelona i part dels que encara resten als establiments i les plataformes logístiques dels mercats i les cadenes de distribució. La recollida encara no ha finalitzat, ja que la majoria dels punts de recollida estaran operatius fins ben entrat el vespre. Aquesta fita ha estat possible gràcies a la participació de milers de ciutadans que han fet les donacions d’aliments i als voluntaris que han fet possible la campanya. Demà diumenge, al ser una jornada festiva amb comerços oberts, encara continuarà la recollida en alguns punts.

Fins al 18 de desembre, es duen a terme les tasques de classificació de tots els aliments recaptats per part dels voluntaris. La classificació dels aliments provinents de la ciutat i de les rodalies de Barcelona es realitza a la nau gentilment cedida pel Parc Logístic de la Zona Franca (carrer 3, Parc Logístic, Avinguda 4º, núm. 17 - 08040 Barcelona). Per a facilitar el transport dels voluntaris hi ha un servei d’autocars, cedits per l’empresa Moventia, que enllaça la seu del Banc dels Aliments de Barcelona (c. Motors, 122) amb la nau del Parc Logístic.

Alguns dels aliments recaptats, que ja han estat classificats, s'han repartit ja entre les entitats col·laboradores dels Bancs dels Aliments, des del passat dilluns 30 de novembre.

 

Més informació, a la web del Banc d'AlimentsData de modificació: 04/12/2015 00:11:48