Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:36  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Ot el Quixot s'acomiada de l'escena a la Sala Polivalent

  • Ot, el Quixot

    Ot, el Quixot

  • Ot, el Quixot

    Ot, el Quixot

  • Ot, el Quixot

    Ot, el Quixot

4/12/2015

Ot, el Quixot es va estrenar al Teatre de l'Agrupa de Montmeló el 22 de Maig de 1999. Després de més de 550 funcions, la companyia Argot Teatre s'acomiada dels escenaris amb una darrera representació a Montmeló.


El número total d'actuacions realitzades per la companyia amb tots els seus espectacles ha estat de més de 1.700 en tots els anys. Ara, volen tancar el cercle i acomiadar-se de tota la gent de Montmeló que sempre els ha donat suport.

Ot el Quixot, és la història d'un noi a qui no li agrada gens llegir, rep en herència una vella llibreria. Quan hi arriba coneix a en Magí, un ratolí de biblioteca, que li descobrirà tota la màgia que pot trobar en els llibres. De sobte, es veurà dins la novel·la més cèl·lebre de tots els temps: Don Quijote de la Mancha. Després de viure una apassionant aventura decidirà quedar-se la llibreria.

Aquesta reeixida peça teatral està escrita per Martí Torras i Jordi Gilabert, representada per Arnau Monclús i Jordi Gilabert i dirigida per Joan Sors.  El proper dissabte 12 de desembre, Ot el Quixot es representarà per última vegada a la Sala Polivalent de Montmeló. Una gran oportunitat de veure una magnífica obra teatral per a tota la família i d'acompanyar i retre un gran homenatge a la companyia Argot Teatre.Data de modificació: 05/12/2015 09:31:27