Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:48  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

Els Gegants de Montmeló s'uneixen a la jornada solidària de la Marató de TV3

  • Montmeló amb la Marató

    Montmeló amb la Marató

30/11/2015

La Colla Gegantera de Montmeló està organitzant un seguit d'actes per a la Marató de TV3 del dia 13 de desembre de 2015, dedicada a la diabetis i l'obesitat.


Sota el nom de "Montmeló amb la Marató", l'entitat realitzarà tot un seguit d'activitats a la plaça de la Quintana, a partir de les 11 hores. Per a això necessiten l'ajuda de voluntaris i voluntàries que vulguin col·laborar.

 

A la jornada solidària, que es desenvoluparà d'11 a 15 hores, compta ja amb la col·laboració d'un gran nombre d'entitats i empreses: L'Ajuntament de Montmeló, el grup de voluntaris de Protecció Civil, el Mercat Setmanal, la Unió de Botiguers i Comerciants, l'Agrupa, la Fundació Alícia, els Amics de la Fotografia, el CIJ Esplaia't, el Montmeló Club de Bàsquet, l'Associació Esportiva, el Montmeló Associació de Rítmica, Bikers Montmeló, el Grup Gospel, Divertiment i diferents comerços locals.

 

Les activitats relacionades amb la Marató s'iniciaran el dijous 10 de desembre, amb una xerrada sobre diabetis i obesitat, a la sala d'Actes del Casal de la Gent Gran, que realitzarà un expert en la matèria de la mateixa fundació de La Marató de TV3.Data de modificació: 04/12/2015 00:49:02