Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:11  |  01/03/2021

Data i hora oficial

El temps

El Circuit se solidaritza amb La Marató de TV3

  • Voltes Solidàries

    Voltes Solidàries

  • Voltes Solidàries

    Voltes Solidàries

20/11/2015

El 13 de desembre, el Circuit de Barcelona-Catalunya organitzarà per vuitè any consecutiu les Voltes Solidàries, amb fins benèfics.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El proper 13 de desembre, el Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a sumar-se als actes de La Marató de TV3 amb les Voltes Solidàries. Aquest serà el vuitè any consecutiu que el Circuit organitza aquesta activitat amb fins benèfics, per tal de recaptar fons pel programa solidari que impulsa Televisió de Catalunya, enguany dedicat a la diabetis i l’obesitat, les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

 

El Circuit es mobilitzarà un any més celebrant les Voltes Solidàries, obertes a tots els aficionats per a què puguin rodar amb els seus vehicles, moto o cotxe, per la pista. Tots els solidaris que vulguin sumar-se a aquesta acció, hauran de comprar un tiquet per vehicle, independentment de les persones que l’ocupin, en una de les franges horàries entre les 14.00 i les 16.55h. Els tiquets de les Voltes Solidàries estan disponibles anticipadament al web del Circuit a un preu de 20 euros, que es destinarà íntegrament a La Marató de TV3. Inclou dues voltes per la pista guiades per un cotxe de seguretat a una velocitat mitjana de 50 km/h i pel traçat Gran Premi, de 4.655 metres.

 

Aprofitant la celebració de les Voltes Solidàries, també es podrà fer un recorregut per les instal·lacions del Circuit, per conèixer zones normalment restringides al públic com direcció de cursa, la sala de brífing, el pòdium, la sala de premsa... L’entrada a les instal·lacions per realitzar la visita és gratuïta. El Circuit de Barcelona-Catalunya també posarà a disposició dels assistents que vulguin fer una aportació econòmica major una urna per poder fer un donatiu físic.

 

Les Voltes Solidàries no seran l’única acció benèfica que tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya el 13 de desembre. Pel matí se celebrarà la cursa dels 10km RACC, que destinarà una part de les inscripcions dels corredors a La Marató de TV3. La pista del Circuit serà escenari de curses d’atletisme de 10km, 5km i infantils.


Entitat


Data de modificació: 04/12/2015 00:50:17