Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:35  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Montmeló per l'educació

 • Taller "Caminant cap a l'autonomia"

  Taller "Caminant cap a l'autonomia"

 • Taller "Caminant cap a l'autonomia"

  Taller "Caminant cap a l'autonomia"

 • Taller "Valors per fer-los crèixer"

  Taller "Valors per fer-los crèixer"

 • Taller "Valors per fer-los crèixer"

  Taller "Valors per fer-los crèixer"

22/11/2015

Durant el mes de novembre s'hi han realitzat vàries activitats educatives dirigides a famílies, organitzades per la regidoria d'Educació i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A l'INS Montmeló, s'ha realitzat el taller "Caminant cap a l'autonomia", a càrrec de la ponent Montserrat Plana. Aquest taller, dirigit a famílies amb fills i filles a l'INS Montmeló, ha afavorit la creació d'un espai de diàleg i reflexió, de manera que s'han pogut compartir coneixements i experiències entre els participants sobre el pas de la dependència a l'autonomia i la seva repercussió en el desenvolupament dels/les joves. La intenció d'aquest taller també era la d'apoderar i valorar els aspectes saludables de la relació educativa en les famílies i detectar quins aspectes afavoreixen i quins obstaculitzen la seva autonomia.
Les dues sessions han tingut molt bona acollida per part dels participants.

Pel que fa al taller "Valors per fer-los crèixer", realitzat en dues sessions els dies 3 i 17 de novembre, la valoració ha estat molt positiva. Dirigit a famílies amb fills i filles de 0 a 18 anys, aquest taller liderat per la coach Roser Sellés ha estat una provocació a la reflexió sobre el model parental, reconeixent la importància dels fets per sobre de les paraules. Ha permès la identificació dels valors que transmetem i els que volem transmetre per tal de prendre consciència i crear compromís i motivació vers l'educació en valors dels fills/es.

Finalment, i pel que fa als espais de debat educatiu, la participació de tota la comunitat educativa s'ha anat ampliant sessió a sessió (centres educatius, famílies, Policia Local, entitats locals...). Des de la regidoria d'Educació considerem que la creació d'un espai de debat que aculli a tots els agents educatius del municipi és molt enriquidor i fonamental per a la millora de la coherència educativa des de tots els àmbits al nostre municipi. La propera trobada serà el dia 2 de desembre, a les 18 hores, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló.Data de modificació: 26/11/2015 15:10:07