Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:17  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Comença la segona temporada de Planeta Canalla a Vallès Visió

  • Planeta Canalla

    Planeta Canalla

16/11/2015

Aquest espai infantil, coproduït conjuntament per la televisió del Baix Vallès, VOTV i La Xarxa, s’emet de dilluns a divendres, a les 19.30h en les dues televisions públiques del Vallès Oriental

 

El programa infantil Planeta Canalla torna aquesta setmana a Vallès Visió amb una segona temporada plena d’energia. En aquest espai, els protagonistes continuaran sent els infants vallesans, les seves experiències i la seva visió sobre el món que els envolta.


Una de les novetats d’aquesta segona temporada és la participació a plató dels personatges més interessants del Vallès Oriental. Policies, bombers, pintors, pastissers, mestres... seran alguns dels protagonistes que seuran al plató de Planeta Canalla per a descobrir als més menuts aquells aspectes més curiosos de la seva professió o de la seva afició.


Rafa Navarro continua al capdavant d’aquest programa en el què anima als més menuts a descobrir el seu entorn més proper, la seva comarca, els seus carrers, la seva història i les seves tradicions. Per això, el programa continua apostant per la simbiosi entre els continguts a plató amb les visites a diferents indrets del Vallès Oriental, on els nens i nenes es convertiran en autèntics periodistes que explicaran al públic el més curiós de cada escola, de cada establiment o de cada racó de la comarca. El programa inclou una tertúlia, un reportatge i un qüestionari per avaluar el coneixement dels infants sobre la comarca on viuen.


Planeta Canalla és una de les produccions sorgides de l’acord de col·laboració entre les dues televisions públiques de la comarca. Els debats electorals dels comicis al Parlament de Catalunya i les transmissions de diferents partits esportius són altres exemples d’aquesta relació que té per a objectiu fomentar les sinergies entre Vallès Visió i VOTV i compartir recursos econòmicsData de modificació: 19/11/2015 14:05:39