Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:53  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Minut de silenci en memòria de les víctimes de París

  • Minut de silenci en memòria a les víctimes de París

    Minut de silenci en memòria a les víctimes de París

  • Minut de silenci en memòria a les víctimes de París

    Minut de silenci en memòria a les víctimes de París

17/11/2015

Montmeló va mostrar la seva condemna als atemptats del passat cap de setmana a París, així com la seva solidaritat i condol per les víctimes de l’atac terrorista, amb un minut de silenci davant l’Ajuntament.

Gairebé un centenar de persones encapçalades per l’alcalde Antoni Guil, amb presència de regidors i regidores, dels diferents partits locals, de representants d’entitats i de ciutadans i ciutadanes, van ocupar la zona d'entrada a l'Ajuntament ahir dilluns 16 de novembre, a les 19 hores, per guardar un emocionant minut de silenci.

La regidora Carme Palacios va fer una breu lectura on va expressar el rebuig de tota la ciutadania als actes terroristes: "Montmeló expressa el seu condol al poble francès per l’execrable atemptat terrorista sofert  divendres a París. I manifesta alhora el seu ferm compromís en la defensa dels valors democràtics que la Unió Europea representa, com a baluard i garantia de la convivència. Així mateix, rebutja i condemna qualsevol acció que sembri el terror i la mort en qualsevol país del món"

L’acte convocat per l’Ajuntament va finalitzar amb un aplaudiment de tots els assistents, mentre sonava de fons el tema de John Lennon "Imagine".


Entitat


Data de modificació: 18/11/2015 15:31:57