Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:50  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Gran jornada solidària a Montmeló

 • Mercat Solidari 2015

  Mercat Solidari 2015

 • Mercat Solidari 2015

  Mercat Solidari 2015

 • "Us Necessiten, ens necessiten"

  "Us Necessiten, ens necessiten"

 • "Us Necessiten, ens necessiten"

  "Us Necessiten, ens necessiten"

11/11/2015

Dissabte passat, Montmeló va viure una important jornada solidària. Al matí, es va celebrar una nova edició del Mercat Solidari que cada any organitza el Consell de Cooperació. La Quintana es va omplir de parades de diferents ONG's amb representació a Montmeló, i d'entitats culturals i escoles que també van voler aportar la seva col·laboració. Aquest any les ajudes van ser destinades a les beques menjador i es va aconseguir recollir durant tot el matí més de 1700 euros.

 

"Us Necessitem, ens necessiten"
A partir del migdia, Montmeló Solidari i un nodrit grup de ciutadans i ciutadanes, van continuar les activitats, en aquesta ocasió per recaptar diners per Pallassos Sense Fronteres, que està realitzant una gran tasca de suport al costat dels infants sirians refugiats que travessen Europa. Aquesta iniciativa, va sorgir arran de les convocatòries "d'Un minut de silenci, un minut de vergonya".

Durant tota la tarda es van combinar actuacions a l'escenari de la Quintana de joves, entitats i grups que volien col·laborar. Comerços i empreses també van aportar material i van oferir el seu servei perquè la tarda solidària es dugués a terme. El representant de Pallassos Sense Fronteres, Pep Callau, va amenitzar la festa que va acabar més enllà de les 22 hores amb l'actuació de Bayumba i dels grups Alucinógenos Sam i Slips.

El resultat final de la jornada va ser una recaptació de 3.000 euros. Aquesta xifra, sumada als més de 800 euros que es van recollir al Concert de Tardor organitzat per L'Agrupa i a altres beneficis i donatius obtinguts, han donat un total de 4068 euros.Data de modificació: 12/11/2015 20:01:12