Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:10  |  22/09/2020

Data i hora oficial

El temps

449 participants a la Ruta de les Fonts d'enguany

 • Moments previs a la zona d'inscripcions

  Moments previs a la zona d'inscripcions

 • Sortida de la caminada

  Sortida de la caminada

 • Caminada per la zona de la llera del riu

  Caminada per la zona de la llera del riu

 • Caminada per la zona de la llera del riu

  Caminada per la zona de la llera del riu

 • Caminada per la zona de la llera del riu

  Caminada per la zona de la llera del riu

11/11/2015

El passat diumenge 8 de novembre, es va celebrar una nova edició de la Ruta de les Fonts. Aquesta popular caminada ja és un referent comarcal dins del calendari de caminades populars. Això ho constata el gran nombre de participants a la prova, que creix  any rere any.

Enguany van ser 449 els  corredors inscrits, a més d'una bona quantitat de caminants que també van recórrer la distància de manera particular, que es van donar cita puntual als jardins de la Torreta per a prendre la sortida.

 

A les 9 hores es va donar la sortida per a a tots els participants Com cada any, a la Font de la Mercè estava instal·lat l'avituallament. A partir d'aquí, la ruta es separava en dos. Els recorreguts marcats eren de 13 i 18 quilòmetres. Sobre les 13 hores, aproximadament, ja havia arribat la majoria dels participants a la Torreta, on van recollir els obsequis i van poder participar en els sorteigs dels comerços col·laboradors.

 

L'organització de la prova recorda un any més que és important respectar els espais naturals per on passa la caminada, especialment les zones de la muntanya de la Serralada Litoral, tot recordant que no es poden llençar deixalles.

 

Per consultar si heu estat premiats en el sorteig, podeu descarregar el document adjunt i comprovar si coincidiu amb el dorsal. Els premiats en el sorteig que no van recollir l'obsequi corresponent, es poden posar en comunicació amb el departament d'esports de l' Ajuntament.

 

mail: esports@montmelo.cat

Tel: 935682807

 Data de modificació: 12/11/2015 19:23:55