Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:56  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Voluntariat per la llengua: cultura i tradició

  • Ball d'Homenatge a la presentació del Voluntariat per la llengua a Montmeló

    Ball d'Homenatge a la presentació del Voluntariat per la llengua a Montmeló

11/11/2015

Dilluns, 9 de novembre, es va fer l'estrena de la 22a edició del Voluntariat per la llengua a Montmeló. En aquesta edició es va voler celebrar que s'han aconseguit 25 parelles lingüístiques a través de la cultura. És per això que en primer lloc es van acollir els aprenents, els voluntaris i algunes alumnes de català al vestíbul de l'Ajuntament per mostrar-los l'exposició sobre el Català, llengua d'Europa. Aquesta exposició, que estarà durant el mes de novembre al poble, mostra com evoluciona el català dintre d'Europa, tant a nivell de comerç, cultura, educació, empresa, esports...


A continuació, a la sala de la Concòrdia, es va fer una xerrada sobre la importància de les parelles lingüístiques i el pes que va adquirint a Montmeló. I per tancar l'acte amb un bon gust de boca, l'entitat de l'Agrupa ens féu el Ball d'Homenatge, una dansa amb música en directe que homenatja els protagonistes de l'acte, en aquesta ocasió, els aprenents i voluntaris.


Fou un acte senzill i agradable per donar el tret de sortida al Voluntariat per la llengua. No cal dir que si algú està interessat a participar com a aprenent o voluntari lingüístic pot adreçar-se a l'Oficina de Català i informar-se'n.


Entitat


Data de modificació: 12/11/2015 06:29:39