Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:54  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'Ajuntament de Montmeló participa activament a la Jornada de telecomunicacions als polígons industrials de la provincia de Barcelona (PAE)

  • Jornada de telecomunicacions als polígons industrials de la provincia de Barcelona (PAE)

    Jornada de telecomunicacions als polígons industrials de la provincia de Barcelona (PAE)

31/10/2015

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona va organitzar , el passat dia 29 d’octubre, una sessió d’intercanvi i aprenentatge sobre les telecomunicacions als polígons industrials de la provincia de Barcelona.

 

En aquesta sessió es van posar en comú les diferents propostes i solucions que diversos Ajuntaments han aplicat  per tal de d’adequar i modernitzar  l’oferta en sistemas i tecnologies de la informació als diferents polígons del territori.

 

Per explicar l’alternativa del operadors locals com a solució al desinterès de les grans operadores, van participar representants dels ajuntaments de Berga, Cardedeu, Rubí i Vilanova i la Geltrú. Els exemples de Conca d’Òdena i Granollers van servir per destacar la importância de la demanda agregada vinculada a associacions d’industrials.

 

La figura de l’operador neutre, en casos on els ajuntaments han prés partit, va ser l’aspecte al voltant del qual es va articular la intervenció del regidor de Sistemes i tecnologies de la informació de les comunicacions de l’Ajuntament de Montmeló, Lluís Esteban, tot explicant la intervenció al Polígon El Pedregar.

 

Aquest Polígon disposarà del servei de fibra òptica en la seva totalitat doncs, aprofitant la renovació de toda la seva xarxa d’aigua, i el canvi de destí d’una subvenció ja concedida, s’ha fet el desplegament en tots els seus carrers, portant el servei a les portes de tota i cada una de les naus industrials del polígon.Data de modificació: 12/11/2015 17:19:20