Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:07  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

La regidoria de Serveis Socials posa en marxa el projecte "Targeta moneder d'impacte social"

  • Targeta Moneder d'Impacte Social

    Targeta Moneder d'Impacte Social

5/11/2015

El projecte de targetes moneder d'impacte social és  un programa finançat per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona el qual pretén facilitar a aquelles persones, usuàries dels serveis socials municipals que rebin ajuts econòmics d'alimentació i higiene, l'accés a alimentació fresca i material bàsic d'higiene personal.

 

La finalitat d'aquest projecte és la de dotar d'una nova modalitat de pagament dels ajuts d'alimentació i higiene d'una forma més racional i eficient. Un dels objectius principals és millorar la modalitat dels ajuts que es donen a les famílies per tal que puguin fer les compres directament als comerços del municipi de Montmeló. Per aquest projecte l'Ajuntament de Montmeló destinarà un pressupost de 20.000€ anuals.

 

Des de Serveis Socials es farà l'estudi econòmic i social de les famílies en seguiment i que formaran part d'aquest projecte. L'import que es carregarà a cada una de les targetes estarà determinat per la composició de cada família i anirà en funció del número de membres i les edats d'aquests. També es signaran uns acords i compromisos per utilitzar correctament la targeta i a més a més un pla de treball familiar on cada família intentarà millorar la seva situació personal mitjançant uns objectius concrets.

 

Les famílies disposaran de tres mesos per utilitzar la targeta i posteriorment es tornarà a fer una valoració de la situació econòmica i social la qual determinarà si es concedeix la targeta durant un temps més.

 

La Diputació de Barcelona, amb el suport de "la Caixa", va posar en marxa el programa Targeta moneder d'impacte social a principis d'aquest any.

 

Més informació a la web de la Diputació de BarcelonaData de modificació: 06/11/2015 10:04:11