Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:57  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Museu de Montmeló acull la Taula de Qualitat SICTED 2015

 • El Museu de Montmeló acull la Taula de Qualitat SICTED 2015

  El Museu de Montmeló acull la Taula de Qualitat SICTED 2015

 • El Museu de Montmeló acull la Taula de Qualitat SICTED 2015

  El Museu de Montmeló acull la Taula de Qualitat SICTED 2015

5/11/2015

Dimecres 4 de novembre a la tarda, es va celebrar al Museu Municipal de Montmeló la Taula de Qualitat SICTED 2015. L'acte, que va ser organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, va ser presidit per Lluís Esteban, 4rt tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Montmeló, que actuava en qualitat d'amfitrió, Carme Rodríguez, tècnica de turisme de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Vallès Oriental i Vanessa Mas, tècnica de la Unitat de Gestió Territorial de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona.

 

Hi van participar representants de les diverses associacions d'empresaris turístics de la comarca i dels ajuntaments que disposen d'espais de titularitat municipal acreditats amb el distintiu (Montmeló, Sant Celoni, Cardedeu, Mollet del Vallès, Caldes de Montbui i Santa Maria de Palautordera). Un dels objectius principals de la taula va ser l'aprovació dels informes dels 59 establiments comarcals que opten a l'obtenció del distintiu SICTED de l'any 2015.

 

El SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació) és un distintiu estatal de qualitat que premia els establiments turístics que treballen en la millora continuada dels seus serveis. Al nostre territori el projecte es gestiona a través de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i els consells comarcals.

 

El Museu de Montmeló va obtenir per primera vegada el distintiu l'any 2011 i enguany opta a la seva cinquena renovació. El restaurant Can Major de Montmeló també ostenta el distintiu. Durant els mesos de maig i juny de 2015 ambdós establiments van col·laborar en l'organització d'un paquet turístic que incloïa una visita teatralitzada a l'assentament romà Mons Observans i un sopar degustació de cuina romana al mateix restaurant. També van participar conjuntament a l'estand que el Consell Comarcal del Vallès Oriental va muntar al Mercat d'Escapades de Barcelona.

 

Més informacio sobre el SICTE, a la web del Consell Comarcal del Vallès Oriental


Entitat
 • MUSEU MUNICIPAL DE MONTMELÓ
 • Adreça:

  Pl. Joan Miró, s/n

  Telèfon:

  93 572 11 66Data de modificació: 12/11/2015 17:19:50