Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:35  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Jornada solidària a Montmeló

  • Jornada solidària a Montmeló

    Jornada solidària a Montmeló

  • Mercat Solidari

    Mercat Solidari

  • Tarda Solidària d'ajuda als refugiats

    Tarda Solidària d'ajuda als refugiats

4/11/2015

Dissabte 7 de novembre, a la plaça de la Quintana de Montmeló, tindrà lloc una jornada solidària.

 

Durant el matí i fins a migdia es realitzarà el MERCAT SOLIDARI, organitzat pel Consell de Solidaritat i les entitats que en formen part, amb l’objectiu de recaptar diners per garantir ajuts de beques de menjador escolar als infants de Montmeló, a través de paradetes, estands, actuacions....

 

A partir de migdia i fins la tarda seguirà la TARDA SOLIDÀRIA D’AJUDA AL REFUGIAT,  amb les accions i actuacions que diferents entitats del poble portaran a terme. Primerament un dinar solidari, per agafar forces, i seguidament: balls, tallers, paradetes, actuacions musicals,bingo, jocs, rifes,...

 

L’objectiu és senzill: al matí es posarà la mirada als infants de Montmeló i a la tarda s'obriran les mirades als nens i nenes que pateixen les conseqüències de les guerres, de l’èxode forçós que els provoca situacions de pobresa i exclusió.

 

Els diners que es recaptin a la tarda seran entregats a l’ONG Pallassos Sense Fronteres que tenen com a objectiu proveir suport emocional a través del riure, l'humor i la comicitat universal a les poblacions forçosament desplaçades, especialment els nens i les nenes. Ells van iniciar la campanya "un minut de silenci, un minut de vergonya", per a mostrar la repulsa al maltracte als refugiats per conflictes bèl·lics.

 

Durant tota la tarda amenitzarà la jornada el representant de Pallassos Sense Fronteres Pep Callau, animador, pallasso i speaker del FC Barcelona, a qui se li entrega de la recaptació de la jornada.

 

Particulars, entitats, comerciants i botiguers s’han organitzat sota l’aixopluc de Montmeló Solidari i s’han bolcat, desinteressadament a fer realitat aquesta iniciativa, com un dia va ser Bòsnia, després Haití,...avui, malauradament, ens aplega el drama dels refugiats.

Per portar-ho a terme ja heu vist que:.. Us necessitem   ...ens necessiten!

 

A diferents establiments de Montmeló podreu reservar els tiquets del dinar o bé un tiquet d’ajut si no pots venir a la jornada i teniu ganes de col·laborar-hi.


Entitat


Data de modificació: 12/11/2015 17:21:07