Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:05  |  06/07/2020

Data i hora oficial

El temps

La Quintana s'omple per viure la Castanyada de Montmeló

  • Castanyada 2015

    Castanyada 2015

  • Foc d'Ànimes 2015

    Foc d'Ànimes 2015

  • Foc d'Ànimes 2015

    Foc d'Ànimes 2015

2/11/2015

Gran jornada d'activitats on petits i grans van tenir oportunitat de participar de les diferents activitats organitzades a la Quintana. Arribada la nit, el Foc d'Ànimes va tancar la jornada a l'amfiteatre de la Torreta.

 

Des de primera hora de la tarda del dissabte 31 d'octubre, infants i monitors del CIJ Esplaia't van començar a preparar castanyes a la plaça de la Quintana. Era l'inici de les diferents activitats que es van desenvolupar, emmarcades en la festa de la Castanyada 2015 de Montmeló. El públic infantil va poder participar en diferents tallers i jocs, mentre que a l'escenari de la Quintana sonava la música de "El Pot Petit", que van amenitzar la tarda amb el seu espectacle infantil "Riallades". Els Gegants de Montmeló també van ballar i participar de la festa.

 

A les 22 hores van començar a sonar els tambors dels Diables de Montmeló i les torxes del públic assistent es van encendre per acompanyar el segon cercavila del Foc d'Animes. Una cercavila que ret homenatge a la Nit de Difunts i que a força de foc i percussió recorre els carrers del municipi, fent diferents parades on els membres de Diables es van encarregar de realitzar figures de foc. A destacar la parada davant de l'església Santa Maria, on la bèstia "Vibrot" va realitzar un espectacular ball.

 

El Foc d'Ànimes va finalitzar amb l'entrada solemne al recinte de la Torreta, on el públic assistent va omplir les grades de l'amfiteatre per veure el ball final que va acabar amb un petit espectacle pirotècnic. L'èxit de les dues edicions del Foc d'Ànimes, consolida aquesta activitat de la colla de Diables.

 

Podeu veure més imatges d'aquesta activitat a la galeria de fotos.Data de modificació: 12/11/2015 17:17:56